Kontaktoni

Inspektorati shtetëror i arsimit

rr. Shën Kirili dhe Metodi nr54

1000 Shkup

Email: [email protected]

Telefon: +389 (0) 2 314 0103

Na kontaktoni

[contact-form-7 id=”479″ title=”Контакт форма”]